30 Mayıs 2009

BUGÜN BENİM DOĞUM GÜNÜM!!!

evet aynen öle bugün benim doğum günüm.bugün itibariyle tam 27 yılı geride bırakmış oluyorum :) sınava az kala test kitaplarının arasından bugünlük kalktım.gerçi sabah yine 2-3 test çözdüm.nolur nolmaz:) hala karadenizdeyim.sınavıma da burada giricem inşallah karadeniz bana uğurlu gelir de yüksek yüksek puanlar alırım İNŞALLAH! yeni yaşımda sağlık,mutluluk,huzur ve başarı(sınavımda yüksek puan) İS-Tİ-YO-RUM! yukarıdaki inşallah duyuyordur beni.şimdilik hoşçakalın.İYİ Kİ DOĞDUM!(kendi kendime de süper bir kutlama oldu yani)
not:nazpek çok teşekkürler tekrar...

9 yorum:

Ay BU KIZ dedi ki...

HUZUR DOLU YILLAR SENİN OLSUN DARÇINIM...:)

Üfürükten Prenses dedi ki...

Bu burcun kadınlarıda çok yönlü, son derece ilgi çeken cazip tiplerdir. Tıpkı erkekler gibi onları da anlamak kolay olmaz.

Zeka ve hareket yıldızının idare ettiği bu kadının kafası fevkalade çalışır. Hem o,burcun erkeğine nazaran daha sebatlı, daha hırslıdır. Bağımsızlığına düşkün olduğu içinde kendisine bir iş veya meslek seçer. Bu onun hem zevk alacağı hemde para kazanmasını sağlayacak bir konu olacaktır. Zekası sayesinde fırsatları çabucak değerlendirerek yükselir. Tatlı dilli olan bu kadın istediklerini de kolaylıkla yaptırılabilir.

İkizler burcu kadınının hayatı sadece işinden ibaret değildir.Kadın, işden çıkar çıkmaz değişir. Tamamıyla bambaşka insan olur. O aynı zamanda iyi bir eş, bir ev kadını ve şefkatli bir annedir. Bu arada bir hayli de bilgili ve kültürlüdür.


Doğum günün kutlu olsun :)

"PRETTYCOOL" dedi ki...

canım doğum günün kutlu olsun,nice mutlu yıllara,hamilenin duası kabul olurmuş,inşallah karadaenizin o zihin açan havasında aklına girenlerin hepsi sınav anında senin en çok işine yarayan bilgiler olur,başarılar diliyorum...

...Aslı Cadısı... dedi ki...

Sağlıklı,mutlu yıllar dilerim:)

Marjo on makeup frenzy dedi ki...

Doğum günün kutlu olsun Tarçın :) Nice yaşlara :)

Adsız dedi ki...

Canımmmmmmmmmmmmm nice senelere kuzummmmmmmm

lezzettabağı dedi ki...

Mutlu yıllar!

kırmızılı dedi ki...

iyiki doğmuşsun bak kocaman olduk beraber :)

Barbygirl_here dedi ki...

Nete girmedim kac gundur, ancak goruyorum...Gec de olsa mutlu yillar dilerim, yeni yasin bol sans getirsin...